Patria Stock

Prin Patria Stock poți valorifică potențialul acțiunilor celor mai importante companii naționale și internaționale. Fondul investește cea mai mare parte a activelor sale în acțiuni listate la Bursa de Valori București și pe piețe externe.

Ghid de utilizare
Autentificare
Grafic înfățișând creșterea portofoliului de unități de fond Patria Asset Management

Prezentare

Prin fondul Patria Stock beneficiezi din plin de performanțele celor mai importante acțiuni listate la bursă de valori. Investind în fond vei putea beneficia de creșterile și profiturile celor mai importante companii românești, din diverse domenii de activitate. Fondul investește minim 60% din activele sale în acțiuni listate la bursă.

Informații suplimentare despre Patria Stock

Care ar fi fost performanțele tale?

Află mai jos ce performanțe ar fi adus o sumă plasată în trecut într-unul din fondurile Patria.

Introdu în câmpurile de mai jos suma, alege fondul în care ai fi putut investi și o data a investiției din trecut.

Dacă ai fi investit în fondul la data de , până astăzi ai fi câștigat

0 lei
adică
0%

Vezi și celelalte fonduri Patria

Patria Global
0%
în ultimele 12 luni

Patria Global este un fond diversificat cu grad de risc scăzut-mediu. Fondul obține câștiguri prin investiții în titluri de stat, obligațiuni și depozite bancare, dar și din acțiuni listate la bursă. Poți câștiga și tu din performanța companiilor importante listate la bursă.

mai multe detalii
Patria Obligațiuni
0%
în ultimele 12 luni

Alege Patria Obligațiuni dacă îți plac lucrurile simple și vrei să te simți confortabil cu investiția ta. Investim în obligațiuni și titluri de stat pentru a oferi conservarea capitalului, performanțe peste dobânzile bancare și riscuri reduse.

mai multe detalii
Patria Euro Obligațiuni
0%
în ultimele 12 luni

Alege Patria EURO Obligatiuni daca iti plac lucrurile simple si vrei sa te simti confortabil cu investitia ta, in EURO. Investim in depozite, obligatiuni si titluri de stat, in EURO, pentru a oferi conservarea capitalului, performante peste dobanzile bancare si riscuri reduse.

mai multe detalii

Investește responsabil!

Performanțele anterioare ale fondurilor nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

Randamentele unităților de fond depind de politica de investiții a fondurilor, dar și de evoluția pieței și a activelor din portofoliul, randamentul fiind de regulă proporțional cu riscul plasamentului.

Citiți prospectele de emisiune și informațiile cheie destinate investitorilor prevăzute la art. 98 din OUG nr. 32/2012 disponibile în limbă română pe siteul https://www.patriafonduri.ro înainte de a investi în fondurile Patria.